Контакты

voronovagency corporate branding

Контакты

voronovagency corporate branding
Київ, вул.Тютюника 51
Понеділок - П'ятниця
з 9:00 до 18:00
Напишите нам
48 годин або перехід в новий вимір
48 годин або перехід в новий вимір
08.04.2020

"48 годин. Між вчора і завтра" - це новий продукт нашого агентства, розроблений до ювілею компанії. Сотні нарад та виїзних сесій, десятки кампаній по інтеграції бренду, проби, помилки і власний десятирічний досвід стали фундаментом для даного продукту. Великий асортимент інструментів, що дозволяють вирощувати корпоративну культуру в компаніях, буде запущений в день X. В день, коли команда зустрінеться, щоб зупинитися. Зупинитися, подивитися на себе з боку, провести межу між минулим і майбутнім і знову рушити вперед до намічених цілей.


"48 годин". Саме так називається мотиватор-сесія, яку проводить засновник агентства Володимир Воронов. Закрита мотиватор-сесія "48 годин. Між вчора і завтра" - це дієвий інструмент розкриття нового рівня потенціалу топ-менеджменту, рекомендований до застосування не менше одного разу на рік. Відкритість, результативність і звичайно ж конфіденційність головні цінності даного заходу.


"Більше 10 років я працюю з комунікаціями в державних, комерційних і громадських організаціях. Головною метою цих комунікацій майже завжди є збільшення збуту. За ці роки я зрозумів, що не тільки комунікації зі споживачами лежать в основі успіху і розвитку тієї чи іншої компанії, а , в першу чергу, сам продукт і команда, що створює і пропонує його ринку.


Все це призвело до висновку, що міцне сполучна для продукту, команди і комунікацій - це не що інше, як ідеологічна і ціннісна база.


Начебто секрет був знайдений. І технічно проявивши і оформивши ідеологію (а вона практично завжди присутня в компаніях з віком не менше 10 років), визначивши цінності, намалювавши плакати, розмістивши девіз на сайті компанії, можна було б з упевненістю сказати, що завдання виконане. Але ... Ідеологія не працює. Чому?


Відповідь лежала в площині спільного бачення команди. Саме відсутність загального уявлення минулого і майбутнього компанії не дозволяло досягти синергії і розкрити новий рівень потенціалу топ-менеджменту.


Саме ідея спільного переходу рубікону командою топ-менеджменту компанії лягла в основу нового формату побудови спільного бачення майбутнього бренду. Все повинно бути чесно і відкрито. Виявляється, що командам з історією не менше 10 років досить 48 годин, щоб подивитися на себе і свої можливості по-новому.


Хто пише історію, той керує майбутнім. Хто разом пише свою історію, той разом управляє своїм майбутнім. "

 

Володимир Воронов

Тренер-мотиватор, бренд-коуч,

автор книг з лідерства та корпоративного брендингу.

Засновник і ідеолог

Міжнародного брендингової Агенства Володимира Воронова.